hye..

Selamat datang ke blog OuR LiFe, OuR StOrY. Semua hasil tulisan merupakan pendapat peribadi. Enjoy viewing!!

Wednesday, July 20, 2011

Ceramah Perubatan Islam


tarikh : 15 Julai 2011
tempat : DKB 2
masa : 4.00 - 5.00 ptg
penceramah : Ustaz Halim dari Darus Syifa'

Pengisian:

Ustaz share maklumat tentang perubatan Islam. Biase la, pengertian dll. agaknya ustaz tengok sume cam dah x bley blah, ustaz offer nak tunjuk video.

jeng jeng jeng....

dengan bersemangatnye, sume orang angguk kepala laju2!!! hahaha...
u all ingat x peristiwa histeria beramai-ramai kat SMK Tanjung Lumpur, Kuantan. rasenye agak lame jugak la baru bebudak tu pulih sepenuhnya. one of the video yang ustaz tunjuk adalah mase ustaz tolong pulihkan bebudak nih...

agak seram2 gak la bile tengok video nih. ustaz kate ade 21 jin yang dok masuk kat badan bebudak nih.. asal cerita, bile bangunan baru nak didirikan kat tempat dorang.

pastu ustaz tunjuk plak video orang kene sihir. n pesanan ustaz, kalu g berubat, org yang ubatkan tu gune telur then tetibe plak dalam telur tu ade something, u all jangan percaye tau. video yg ustaz tunjuk tu, mmg nampak jelas yg perempuan nih muntah keluar paku 2", jarum peniti usah cakap la. paku n jarum nih pon keluar dari kepala n pusat dia. memang sangat menginsafkan.

pesanan ustaz lagi, kite kene berhati2 bila nak g berubat nih. pilih yang betul2 bertauliah n mengamalkan perubatan Islam. berhati-hati ye!! kalu ade yang bagi tangkal2 tu, tok sah g lagi la !!

Introduction to Ustaz Halim

ustaz kate die tgh wat phd
JoomKayuh tgh kusyuk tgk video

Ana tgh kunun2 dengo ceramah Ustaz Halim... haha..


cantik slaid ustaz buat

4 comments:

Huszaini said...

As salam tuan tanah

jom join gathering kembar

http://amrafahan.blogspot.com/2011/07/gathering-beraya-dengan-geng-kembar.html

Ana said...

mana gambar ku?

JoomKayuh said...

nape tak bulatkan gambar den...gambar den ado tau ana...hehe...jangan jealousssss tauuu

lin said...

Ana : Beb...!!! ko x pasan ke gambo ko tu???
JoomKayuh : ye ye... sat lagi sy bulatkan.