hye..

Selamat datang ke blog OuR LiFe, OuR StOrY. Semua hasil tulisan merupakan pendapat peribadi. Enjoy viewing!!

Friday, August 19, 2011

Iftar Perdana 2011

as salam..

nah update sket pasal Iftar semalam...

alhamdulillah, semuanye lancar. mama n anak2 datang lambat sket. cadangnye nak sampai kol 6.30 but akhirnye kol 6.50 baru sampai ke kolej. mase tu, dah abis dah khatam quran.

n alhamdulillah, anak2 dara mama sangat bersopan semalam. i mean sangat bersopan berbanding dengan Iftar tahun lepas 2010. 
last year, kitorang sampai agak lewat gak. memule ok jep. pastu start wat hal. panjat2 tiang kat susur gajah tu... dok main kejor2. mama x tahan, ajak dorang g playground. last2 balik je before azan maghrib. bebuke la kat umah dengan ape yang ada.

tu yang before decide nak bawak dorang tu, siap bagi ceramah motivasi + ugutan.. hahaha.... cakap kat dorang, kalu dorang wat hal, memang mama ajak balik...

n alhamdulillah, dorang mengotakan janji... but biase la.. bile dah jumpe memember (amni, amin n iman), nampak plak tempat luas kat surau tu... terjadi la aktiviti kejar mengejar...

x pe la tuh... ape2 pon, makanan semalam mmg sangat sedap. yum yum.....

3 comments:

Anabella said...

makanan ms iftar tu memang four thumbs up (termasuk thumb kaki tuh)

Kamayusoff said...

patut la kaki den asyik gerak je...ingatkan sebab lama tak kayuh..ghupanya sebab makanan hehe...

Anonymous said...

huwaaaaa...nal jugsk...... makan ape??/
ns