hye..

Selamat datang ke blog OuR LiFe, OuR StOrY. Semua hasil tulisan merupakan pendapat peribadi. Enjoy viewing!!

Monday, February 13, 2012

New Blogger..

Assalamualaikum...

al kisah arie Sabtu lepas...

kami berempat (aku, ana, amoi n k.aziah) telah dijemput ke SMK Jugra. Dorang wat LADAP tajuknye BLOG. hahaha.. perasan terer ni..

pic from en google ensem


we all sampai kol 8 then g mamam dulu... then cikgu cikgi ni ade taklimat ngan pengetua. then dorang dibahagikan kepada 2 group. satu group PPSMI, satu group lagi BLOG. around 9 am, dorang bergerak ke makmal komputer utk mengikuti bengkel BLOG.

2 comp lab digunakan.  lab1 - moi jd penceramah, lab2 - ana penceramahnye. aku? runner.. hehe.. k.aziah datang lambat sket coz baby die x de org jage... n lab1 semuanya cikgi-cikgi. lab2 plak, dimonopoli oleh cikgu2.
n biase la.. yang cepat, memang kejap je dapat publish post... yang average ada... yang x buat pon ade... hehe.. n nak ucap tahniah kat cikgu2 yang try banyak kali, tapie x dapat2. blum ade rezki la tu nak jadie blogger...

around 11.30 am gitu dah settle. kitorang just tunjukkan yang simple2 je. kire kalau cikgu2 ni berjaya create blog, berjaya publish 1 2 post, dapat insert gambar, maka tercapailah learning outcomes utk kali ini...

tahniah utk k.semah, hj hakim, k.mizah n the geng (co'z dorang wat together2), k.shidah, geng2 pendidikan khas, pengetua, n sume2 cikgu yang telah berjaya menjadi blogger. n tahniah gak untuk ita, ust zainol, cikgu zainuddin, lasmirah dan lain-lain yang x putus asa nak wat walaupon mcm2 problem timbul... (ita.. akhirnye berjaya gak ko post satu entry walaupon aku yg taipkan.. hahaha..)

mekasih kepada warga SMK Jugra yang sudi jemput-jemput kitorang.. best la jumpe kengkawan lama.. SMK Jugra tetap dihatiku...

akhir kata, selamat jadi blogger....


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)