hye..

Selamat datang ke blog OuR LiFe, OuR StOrY. Semua hasil tulisan merupakan pendapat peribadi. Enjoy viewing!!

Monday, April 18, 2011

Jiran oh jiran...


as salam n slamat arie Senin.. 
hopefully mud sume org okeh ye.. kakelau mud nak ke laut, or gunung tu.. cecepat panggil balik.. hahaha..

nak cite pasal my jiran nih.. ops... x jiran. sebab die dah pindah umah dah...

kisah terjadi pada malam Jumaat lepas... ops!! bukan malam.. pepagi Jumaat..
my neighbor ni, sebnonye dah pindah umah. oleh kerana die pindah area2 situ gak, die mengangkut barang die sedikit demi sedikit... dan kemuncaknye adalah pada pagi-pagi buta arie Jumaat tuh...

jeng... jeng... jeng...

u all nak tau kol bape die angkat barang? kol 12.30 AM okey!!! mase tu, mate baru la nak telelap.. tetibe dengo plak bunyi2 yg mencurigakan. en babah plak x de kat umah... ish.. ish.. ish... tu yg x lena tido tu...

dan acara angkat mengangkat... angkut mengangkut berlanjutan sampaila pukul 2 AM... haish....

moral of the story :
1. kalu org pindah umah memalam, jangan wat assumption sendrey tau!! die kuor secare baik tau..
2. tapi, kot ye pon nak pindah memalam, jangan la lewat sangat.. sian kat jiran korang.
3. pindah malam la best.. x panas..
4. kalu nak jugak pindah malam ke pagi, make sure pindahkan barang2 yg x berat ye...

tu jek.. bubbye!!

4 comments:

yanie anuar said...

singgah n follow

Ana said...

aku mo pindahkan badan jerk waktu malammmm....

lin said...

yanie: tq beb.. hehehe.. rerajin singgah yep.

lin said...

ana: tu pon baguih gak tu.. x de la bising kan.. kan.. kan..