hye..

Selamat datang ke blog OuR LiFe, OuR StOrY. Semua hasil tulisan merupakan pendapat peribadi. Enjoy viewing!!

Tuesday, March 29, 2011

Apekah ape?

hehehe... mulakan taip entry ngan bismillah n senyuman yg menawan..
(korang yg bace pon same yek.)

pepagi, dapat email de en. bos. kandungan email yg membuatkan aku rase mcm2. suke, duke, gembire, sedih, marah, nyampah, penat dan... dan ... dan...

teruknye!! (pinjam words cik puan cempaka)

mane x nye. rasenye, dah lebih sebulan dok wat keje yg same. fine.. bukan kerja berat... tapi, menyusahkan!! ye ke?? bagi aku la... tp, bukan ke aku yg offer diri? aisey.. makan diri btul la...

u all nak tau? bos soh wat note je... tp, x de buku rujukan. buat nota, just rujuk pade silibus yg sangat ringkas. ape lagi.. aku n annabella pon dok mencilok nota form 5 
(x pe.. kitorang masih dalam kementerian yg same..). 

dok pulun2 wat, n setelah diupload, macam2 lak komen yg kitorang dapat.. x pe lagi.. sebab komen membina.. so, i follow... rupenye, tu baru komen dr seorg.

then, setelah diupload lagi... ade lagi komen. x pe la... kami budak baru belajar. tp, cubela kalu komen tu, sertakan dengan solution skali. tu yg membuatkan kami (aku, annabella n cik puan cempaka) berase agak bengang.. 

tapi.. thanx to encik bos. sebab encik la kami berjaye siapkan gak nota tuh.. hopefully lepas ni dah x de komen lagi dah ye...

dan untuk meraikan kejayaan itu, kami g celebrate kat CENDOL KAMARUDDIN...
wwweeeee.... kenyang!!! burp.... *shame*

ni le cendol superb n rojak mabeles yg kitorang kerjakan!! (tp pic dr en google)


2 comments:

siti norhana said...

ta sama pun gambar nya.. haish
aku repot pada abe kamarudin

lin said...

same la beb!! angle je lain kot!!