hye..

Selamat datang ke blog OuR LiFe, OuR StOrY. Semua hasil tulisan merupakan pendapat peribadi. Enjoy viewing!!

Wednesday, March 2, 2011

Pengakuan..

as salam..

b'4 saye wat pengakuan bersumpah (mak... seriusnye), saye nak ucap mekasih bebanyak banyak n banyaknye kepada amrafahan kerana telah mempromotekan blog yang kucintai nih. n mekasih kat kengkawan yg sudi jd follower. luv u la...  mmg btulla. dulu rase cam x tau nak cite ape.. skali dah daftar, mak ai.... macam banyak benda lak yg nak dicerite. dalam pale ni dok mengarang2 jek... hahaha... dasat la penangan blog nih...

ok... ok... kembali ke pangkal jalan.. jeng, jeng, jeng...!!!!!

mintak mahap ye sume... anak kembar saye sebnanye dah umor 7 tahun...!!! kat banner tu, gambo mase dorang 2 tahun kot.. hehe... mama die ni, x de simpan latest picture dalam lappy. yg ade sume gambo2 lame...

xpe, xpe... nnt lepas saye beli card reader, saye akan revealkan gambo tekini anakanda2 saye tuh...
TUNGGU....!!!!

dah.. tu jek... chiao...

4 comments:

Myra Jay said...

Takpe kak, pelan2 belajaq.. MJ pun blogger baru gak, memang mula2 merangkak, peh kita tengok blog kengkawan baru kita faham camne :)

lin said...

MJ (cam Michael Jackson plak): tu la... mekasih ye sudi jenguk blog nih.

Huszaini said...

hohh!!! baru nak mengaku! kekeke.. takpe2.. sila berlari seperti arnab supaya dapat membuat blog yang cantik dan mantap...- david teo kot!

lin said...

Hus (bley panggil camtu?): hahaha... pengakuan xclusive nih